Androids egne funktioner som kan anvendes sammen med Viaplay-appen

Nedenfor har vi tips og tricks til Androids egne funktioner, som kan komme til gode for forældre med Viaplay. Hvis du bruger tjenesten gennem en iPhone eller iPad skal du klikke her istedet.

Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse
Funktionen ”Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse” indebærer, at du kan låse Viaplay-appen. Så vil dit barn kun kunne bruge Viaplay-appen og dennes indhold. Start vores app, så den havner under senest anvendte apps( Den firkantede knap længst nede på din skærm) Gå derefter til Indstillinger-> Sikkerhed (under personligt) -> Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse(under advanceret) for at slå funktionen til. Hvis den ikke dukker op, skal du kontrollere at du har den seneste Androidversion installeret. Du kan også søge efter ”Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse” under Indstillinger, eller ”Screen pinning” hvis du har sproget sat til engelsk.

pin_screen_setting_dan

Når du har sat ”Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse” til kan du lade dit barn blive i Viaplay-appen. Tryk på firkanten og træk ”vinduet” op for Viaplay-appen, til det befinder sig i midten af skærmen. I nedre del af appen dukker en tegnestift op – tryk på denne. Hver gang du ”låser” en app, vil du skulle bekræfte funktionen. Du skal også bestemme om du vil putte en sikkerhedskode for at kunne forlade den låst app. Tryk på Start for at låse skærmen på den valgte app.

Når en app ”låst” kan man navigere hvor som helst i appen, men ikke forlade selve appen. For at gå ud af denne funktion skal man holde ”Tilbageknappen” og ”Oversigtsknappen” inde samtidigt. Efter et par sekunder vil din telefon vise oversigten på din skærm, der kan du selv slå ”Fastgør vinduer/Skærmfastgørelse” fra.

pin_screen_msg_dan_croppad_2