Befinder du dig i udlandet? Opdater ikke din Viaplay app!

Vores tjeneste er under konstant udvikling, hvilket gør at man nogle gange skal opdatere sin app før, at ændringerne træder i kraft. Når en ny opdatering kan hentes, råder vi dig til ikke at installere opdateringen, hvis du befinder dig i udlandet. Når du opdaterer Viaplay appen bliver licenserne for downloadet indhold fornyet automatisk, og hvis du befinder dig i udlandet vil du blive regions blokeret. Dette skyldes at vores app registrerer, at du har en udenlandsk IP-adresse, og vores tjeneste bliver utilgængelig, indtil du befinder dig i Danmark igen.

Så husk ikke at starte Viaplay appen, når din enhed er tilsluttet et netværk i udlandet. Brug istedet vores tjeneste, når du er helt offline, så kan du nyde dine downloadede tegneserier og film fuldt ud. Et trick er at slå flytilstand til – hurtigt og effektivt.