Få Viaplay i 12 måneder ved køb af Samsung Smart TV

Ved køb af udvalgte Samsung Smart TV-modeller får du 12 måneders Viaplay med serier og film (værdi 1068 kr). Tilbuddet gælder for både nye og eksisterende kunder mellem 15. april og 30. juni 2017. Koden kan indløses frem til og med den 30. september 2017.

  • Hvor finder jeg min kode?
    Har du købt dit TV hos Elgiganten, så findes den unikke kode på kvitteringen. Har du købt dit TV hos en anden forhandler skal du i stedet besøge samsung.com/dk/offer/viaplay for at registrere dit køb. Indenfor 36 timer får du din værdikode via mail, eksklusiv weekender og helligdage.
  • Hvordan indløser jeg koden på Viaplay?
    Som ny kunde aktiverer du tilbuddet på følgende side: https://viaplay.dk/samsung. Udfyld oplysningerne og opret en konto som du vil bruge til at logge ind med. På grund af studiorettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år, skal du tilføje et betalingskort men ingen penge vil blive trukket under dine 12 frie måneder. Som eksisterende kunde logger du ind og registrerer koden her.
  • Jeg har en pågående gratismåned, hvordan registrerer jeg min kode?
    Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig.

Tilbuddet gælder Samsung Smart TV’s af 5-, 6-, 7-, 8 og 9-serien med årsmodellerne 2016 og 2017.

Koden giver adgang til Viaplay pakken med serier og film og kan ikke bruges til en pakke der indeholder sport. Efter de frie 12 måneder løber abonnementet automatisk videre til 89 kr/måned. Vi har ingen bindingstid og du kan derfor vælge at opsige din pakke, når du vil.

Var denne artikel til hjælp?
1