Følg Champions League på Viaplay

MTG har sikret rettighederne til Champions League frem til år 2021, hvilket indebærer at samtlige kampe bliver vist her hos os på Viaplay, præcis som det plejer. Vil du være med på denne fodboldsrejse, skal du have en Viaplay Sport eller Viaplay Total pakke. Du kan læse mere om indholdet her.

Vores relive-funktion er den optimale løsning for dig som ikke har mulighed for at tage del i kampene live. I 48 timer efter udsendelsesstart er der mulighed for at gå tilbage i tiden på udvalgte platforme og opleve spændingen når det passer. Vil du vide mere, kan du klikke her.

Champions League