Downloading af film som tilbyder flere talesprog

På smartphones og tablets med IOS/Android kan du se indhold offline ved at downloade indholdet. Nedenunder er der en guide, som viser hvad du skal gøre for at hente en film, som tilbyder flere talesprog:

1. Klik på symbolet ved siden af teksten “Download Offline”.
  2. Vælg et af talesprogene som dukker op, for at hente materialet.
  3. Klik på de tre streger oppe i det venstre hjørne og vælg derefter “Gemt offline”
  4. Her ser du filmens forventede download tid, samt dets størrelse.
  5. Klik på play knappen i midten for at afspille filmen.

gem-offline sprog gemt-offline downloader offline

På nogle af vores animerede/eftersynkroniserede købefilm i Store tilbydes muligheden for at bytte talesprog. Film som allerede nu har bytning af talesprog tilgængelig, vil have sproget angivet på sin titelside.

Talesprogsfunktionen tilføjes kontinuerligt på vores film. Klik her for at læse mere.