Fejlkode 3222 / Regionsblokering

Fejlkode 3222 skyldes regions blokering. Du bliver blokeret af denne ordning, da vi ikke må vise vores indhold uden for landets grænser. Det skyldes de rettigheder vi har på indholdet.

For at se hvor den IP-adresse, som du er forbundet til placerer dig, skal du bruge en IP lookup tjeneste. Du kan eksempelvis bruge denne: //www.whatismyip.com/

Hvis din IP-adresse ikke matcher det land som du befinder dig i, så prøv at genstarte din router eller kontakt din internetudbyder og bed dem om at rette det.

Bruger du en arbejdscomputer, er det sandsynligt at virksomhedens netværk er via en server i udlandet, hvilket kan resultere i regions blokering – i dette tilfælde skal du tale med din IT-chef.

Viser din IP-adresse at du befinder dig i Danmark, så prøv følgende fejlfinding:

Hvis du bruger Internet Explorer/Safari: