Fejlkode 5001 – hvad betyder det?

Fejlkode 5001 indebærer oftest, at indholdet ikke indgår i din pakke.

• Har du fx. pakken Viaplay, som indeholder serier og film, så kan du ikke afspille vores sportsudsendelser.
  • Har du den rigtige pakke, så dobbelttjek, at denne fortsat er aktiv. Gå til Kontooversigt —> Håndter pakken på vores hjemmeside.
  • Om du har/har haft flere konti hos os, så tjek at du er logget ind med den konto, hvor du har en aktiv pakke.
  • Har du tilgang til Viaplay gennem din TV-leverandør og fornyligt udvidet dit udbud med nye kanaler? Det kan tage et stykke tid inden oplysningerne kommer til os (sker for det meste inden for 2 uger). Forsøg gerne igen om nogle dage.

I tilfælde af, at du har tjekket alt det ovenstående og fortsat får fejlkoden, kontakt vores support. Klik på den røde knap “Kontakt os” til højre på siden.