Find rundt i vores sportsoversigt

Hvordan finder jeg den rigtige udsendelse i vores sportsoversigt? Der findes forskellige måder at navigere rundt i sportsoversigten for at finde det rigtige, den kan fx. sorteres efter sportsgren, dato og sportsdokumentarer. På billedet nedenfor finder vi de sportsudsendelser som er live lige nu og du kan hurtigt finde den rigtige udsendelse og starte streamet. Ved at trykke på udsendelsernes titler, så vil udsendelsen starte, og du kan nyde spændingen.

Live event

Ved at klikke på “Vælg sport” kan du kategorisere oversigten efter specifikke sportsgrene og på den måde sortere ud fra det du ønsker at se.

Vælg sport

For at gå tilbage i tiden og udnytte vores genudsendelsesfunktion, alternativt gå frem i tiden for at se hvad som kommer, så kan du vælge den rette dato ved at bruge pilene, som vist på billedet herunder.

Choose day