Følg NHL både live og genudsendt

Vi viser samtlige kampe i løbet af sæsonen, og du har mulighed for at se begivenheden både live og som genudsendelse. Hvis du ønsker at se en begivenhed live, kan du gå til den via vores sportsoversigt på hjemmesiden eller i vores apps, alternativt gennem tjenesten NHL.com/tv, hvor du også kan få adgang til tidligere spillede kampe.

Den sidstnævnte er tilgængelig for dem, som bruger en computer, og du kommer til tjenesten ved først at navigere til sportsoversigten, og derefter vælge NHL.TV blandt kategorierne. På denne måde kan du altid følge dit favorithold, når de kæmper om de øverste pladser i tabellen. Du skal være logget ind på Viaplay samt have en aktiv pakke med adgang til Sport. Nedenfor kan du lære hjemmesiden at kende.

Du kan enten vælge “National” eller “Away”, når du vil afspille den ønskede begivenhed.

Viaplay NHL

Du kan skjule resultaterne af kampe. Tryk på tandhjulet i øverste højre hjørne, og marker “Hide scores from all games”. Bekræft ændringen ved at klikke på “Save changes” i nederste højre hjørne.

Kugghjul , bocka i hide scores from all games

Du kan også afspille flere kampe samtidigt. Hold musen over den rektangulære kasse i afspilleren og vælg det, som du ønsker. I eksemplet kan du se at vi valgte alternativet “Quad”.

Afslutningsvis ønsker vi dig god fornøjelse med tjenesten!