Funktioner man kan bruge sammen med Viaplay-appen på iPhone eller iPad

I denne artikel har listet nogle smarte funktioner som kan komme til gode for forældre med Viaplay. Guiderne er ment til dig som bruger vores tjeneste gennem en iPhone eller iPad. For Android klik her.

Forenklet adgang
Forenklet adgang gør, at du kan låse en app eller aktivitet. Så vil dit barn kun kunne se det indhold, som du vælger. Gå til Indstillinger-> Generelt-> Tilgængelighed-> Forenklet adgang. Her skal man trække den hvide knap til højre for at aktivere. (Knappen lyser grønt, når den er aktiveret.) Vælg derefter Indstillinger til adgangskode. Angiv et 4-cifret kodeord og bekræft det. Åbn derefter Viaplay-appen og tryk 3 gange på Home-knappen for at aktivere det. Nu kan du indstille hvilke funktioner eller områder, som skal være tilgængelige i appen. For at fjerne dette igen skal du trykke 3 gange på Home-knappen og indtaste adgangskoden. (OBS! Husk at skrive kodeordet ned, så du ikke glemmer det! Den eneste måde at fjerne denne funktion er via kodeordet!). Forenklet adgang vil huske dine indstillinger til næste gang, hvilket gør at du kan tilpasse forskellige mobiler eller tablets til børn med forskellige aldre.

IMG_0096

Tryk
Har du små børn som ofte trykker på skærmen, og kommer væk fra det, som de egentlig skal kigge på? Så kan du låse trykfunktionen på Tryk i forenklet adgang. Så vil man ikke kunne gøre noget på skærmen udover at kigge på det, som man har valgt. Så start en film eller et serie-afsnit, klik derefter på Home-knappen og start Forenklet Adgang. Så vil det være umuligt at gøre andet end at kigge på det, som du har valgt.

Tegn cirkler omkring de områder, du ønsker at aktivere
Du kan også vælge at markere det område på skærmen, som du ikke vil have at dit barn skal trykke på ved at tegne omkring det, for eksempel menuen i Viaplay-appen.

Tidsbegrænsning
Du kan også sætte en tidsbegrænsning, hvis du vil have at dit barn skal kigge på Viaplay i for eksempel 20 minutter inden maden er klar. Så kan man sætte en alarm eller ringesignal, som vil afspille når tiden er udløbet. Det låser hele appen og dit barn vil ikke kunne se mere Viaplay.

Hardwareknapper
Du kan også vælge Hardwareknapper for at bestemme hvilke knapper dit barn ikke skal bruge: Keyboard, liggende eller stående visning, volumeknappen osv.