Funktioner på vores enheder

Her kan du se hvilke funktioner som er tilgængelige på vores enheder. Under billedet findes også forklaringer til de respektive funktioner.

Spole tilbage live
Hvis du vil se et mål igen eller missede starten af et live event, så har du muligheden for at se udsendelsen fra begyndelsen ved at spole tilbage. For mere information, klik her.

Gense (48 t)
Med vores gense funktion har du mulighed for at se vores sportsudsendelser i op til 48 timer efter at de er spillet færdig. Vælg den ønskede event fra udvalget og begynd at se! For mere information, klik her.

Ændre undertekster
På de fleste af vores serier og film har du mulighed for ændre sproget på underteksterne. Med denne funktion kan du således ændre sproget eller slå underteksterne til/fra.

Se offline
På mobile enheder med iOS/Android kan du downloade de fleste af vores serier og film, så du senere kan se dem helt uden internetforbindelse. For mere information, klik her: iOS, Android.

Store
I Viaplay Store findes der et udbud af leje- og købefilm som pga. rettighedsmæssige årsager ikke kan inkluderes i vores abonnementsudbud. Tips: Stjernemarker din titel og så dukker den op i stjernemarkeringer-listen, også på enheder hvor vi ikke tilbyder Store.

Løbende afsnit
På de fleste enheder tilbyder vi automatisk afspilning af næste serieafsnit.

Multilyd
Med flere lydspor kan du selv vælge om du eksempelvis vil se en film på med dansk eller engelsk tale. For mere information, klik her.