Hvem kan se golf på Viaplay?

For at se golf på Viaplay kræver det, at du har vores Sportspakke, eller at du har TV-kanalen Viasat Golf i dit Viasat-abonnement.

Sportspakken på Viaplay kan let og enkelt oprettes via linket, viaplay.dk/package_sport/. Hvis du i forvejen har en pakke hos os, men ikke har adgang til sport, så kan du opgradere din pakke til at inkludere sport. Dette kan du læse nærmere om her.

For at lægge Viasat Golf-kanalen til din TV-pakke hos Viasat henviser vi direkte til Viasat eller den TV-levarandør, som du har Viasat igennem. Du finder Viasats kontaktoplysninger her.