Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?

Får du en meddelelse om, at kortet ikke kan verificeres? Læs mere om hvad dette kan skyldes her: Hvorfor kan jeg ikke registrere mit betalingskort?

Hvis du har fået et nyt kort, eller af en anden grund vil skifte dit registrerede betalingskort, så kan du gøre det her, efter at du er logget ind på vores hjemmeside viaplay.dk. Du kan vælge at betale med VISA eller Mastercard. Vi understøtter på nuværende tidspunkt desværre ikke Visa Elektron.

Du kan gøre det således:

1.  Hold musen over dit navn øverst i højre hjørne
  2.  Tryk på «Kontooversigt» i menuen, som folder sig ud
  3.  Tryk på «Ændr betalingsmåde» i menuen til venstre
  4.  Indtast oplysningerne fra betalingskortet, som du vil registrere

Ønsker du at fjerne dine kortoplysninger helt? Send din forespørgsel gennem vores formular, som du finder, når du trykker på den røde knap “Kontakt os” til højre på siden. Har du derimod et aktivt Viaplay abonnement kan du ikke fjerne dine kortoplysninger, da dit abonnement skal fornys månedsvis.