Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger?

Du kan helt enkelt selv håndtere flere af dine brugeroplysninger og indstillinger, når du er logget ind på Viaplay.dk på en computer – alternativt en webbrowser på en tablet eller telefon.

Når du er logget ind på hjemmesiden, hold da musen over dit navn i det højre hjørne og klik på Min konto. Her kan du bl.a. skifte e-mail adresse og telefon nummer under Ændre personoplysninger, samt ændre betalingskort, kodeord, pakke og mere til. Vælg ønsket ændring i menuen til venstre.

Mitt konto

Klikker du dig videre i en af fanerne, har du blandt andet muligheden for at ændre indstillingerne for forældrekontrol samt se din købshistorik og downloade eventuelle kvitteringer i PDF-format.

Ønsker du at ændre dine kortoplysninger, kan du gøre det gennem dette link: ændre betalingsoplysningar.
Vil du ændre dit kodeord som du logger ind med? Klik her: Ændre kodeord.
Er du logget ud og har glemt dit kodeord? Klik her: Glemt kodeord
Ønsker du at ændre din nuværende pakke, kan du følge denne vejledning: Ændre pakke
Vil du opsige dit abonnement: Klik her: Opsig pakke