Hvordan aktiverer jeg forældrekontrollen?

Du kan vælge at benytte end aldersgrænse eller helt at blokere køb. Alle købe- og lejefilm blokeres desuden automatisk, hvis du har valgt en aldersgrænse.

For at aktivere børnesikringen logger du ind på vores hjemmeside viaplay.dk. Hold derefter musen over dit navn oppe i højre hjørne og vælg “Kontooversigt” i menuen som kommer frem. Herefter gør du følgende:

1. Klik på Forældrekontrol i venstre spalte.
  2. Lav din kode og vælg den ønskede børnesikring.
  3. Klik på Gem. Ordnet!

Klik på billederne for at se dem i en større størrelse.

kontooversigt foraeldrekontrol gem

Den valgte kode skal nu skrives ind, når materiale med en vis aldersgrænse afspilles, og/eller ved bestilling af leje- eller købefilm i Store, alt efter hvilken indstilling du har aktiveret.

PIN-koden gælder også køb af Pay-Per-View (fx. fighting events). Børnesikringen kommer frem på følgende enheder: Playstation, Smart TV’er, computere, Chromecast, tablets og smartphones. Enheder som Apple TV og Xbox-konsoller har sine egne indstillinger for børnesikring.