Hvordan bestiller jeg en pakke?

Sådan gennemfører du din bestilling:

1. Begynd med at vælge den ønskede pakke. Du behøver enten Viaplay Sport eller Viaplay Total for at få adgang til vores sportsudsendelser. Klik her for at komme til pakke-siden (siden åbnes i et nyt vindue).
    Skärmavbild 2016-09-02 kl. 13.31.23
  2. Udfyld oplysningerne for at oprette en konto.
    Skärmavbild 2016-09-02 kl. 13.32.58
  3. Afslut bestillingen ved at tilføje et betalingskort (VISA/MasterCard). Så snart du har bekræftet købet, så sker debiteringen og du kan derfor lade dig underholde med det samme. Hvis dit kort ikke kan verificeres, klik herVed oprettelse af en gratis måned reserveres et beløb på 1 kr. Dette frigives igen efter verificering af dækning på kortet.
    Skärmavbild 2016-09-02 kl. 13.35.43