Hvordan får jeg tilgang til udsendelserne fra MUTV?

Den 12. oktober begynder vi at vise dele af kanalen Manchester United TV. Kanalen byder blandt andet på eksklusive dokumentarer, interviews med spillere, pressemøder og meget andet. MUTV viser endda kampe fra Manchester Uniteds U18- og U21 hold. Indholdet vil være tilgængeligt i vores sportsoversigt, og ligesom med alt andet sportsmateriale, vil du kunne se det op til 48 timer efter.

For at få tilgang til det udvalgte indhold fra MUTV på Viaplay, behøves Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken. Se hvilket abonnement som passer dig bedst her.

Hos Viasat er det Viasats parabolkunder med Total eller Stor Danmarkspakke, og Viasats IPTV-kunder via Waoo med Total- eller Sportspakken, der har adgang til indholdet fra MUTV gennem Viaplay Sport. For mere information, kontakt deres kundeservice. På følgende side kan du vælge den ønskede form for kontakt: https://www.viasat.dk/support. Derudover vil alle danskere med TV3 Sport 1 og 2 også kunne se udvalgte programmer fra MUTV.