Hvordan registrerer jeg mig på Viaplay, når jeg er Viasat / Waoo kunde?

For at anvende Viaplay omkostningsfrit som Viasat / Waoo kunde, skal du registrere dig via dette link: https://signup.viaplay.dk/

På registreringssiden starter du med at vælge din TV-leverandør på listen, og herefter udfylder du de resterende oplysninger. Hvis du ikke kan finde din leverandør , så har vi ikke nogen aftale med dem på nuværende tidspunkt, men du kan selvfølgelig registrere dig med en af vores pakker istedet. Læs mere i denne artikel: Kom igang med Viaplay. Som Viasatkunde får du adgang til den del af vores udbud, som svarer til din pakke hos Viasat, i sidste del af registreringen kan man se, hvad man får adgang til.

Mangler du dit abonnement- eller kundenummer kan du finde det på din faktura eller ved at kontakte Viasat, alternativt kan du kontakte din operatør. Efter du har bekræftet dine oplysninger kan du vælge et kodeord til din Viaplay konto, hvis du allerede har en Viaplaykonto med samme emailadresse, kan du istedet vælge at logge ind med dine nuværende oplysninger.

Hvis du er kunde igennem Waoo skal du bruge dit kundenummer og angive dit energiselskab. Bemærk, at kundenummeret som udgangspunkt skal starte med “99…”. Hvis det ikke gør det, anbefales det, at du verificerer kundenummeret på din boks. Dette kan du finde en vejledning til på Viasats supportside.