Hvordan ser jeg offline indhold på min Android enhed?

Vil du vide hvordan du downloader materiale til en iPhone eller en iPad så klik her istedet.

Til telefoner og tablets tilbyder vi en offline-funktion, der gør det muligt at se udvalgte serier og film, mens man er på farten og for eksempel ikke har internetforbindelse. Det downloadede indhold vil blive gemt på din enheds interne hukommelse, og kan af rettighedsmæssige årsager ikke gemmes på et hukommelseskort.

• Download serier og film fra vores abonnementsindhold
    Indholdet er tilgængeligt i 30 dage fra download-tidspunktet.
  • Download lejefilm
    Du kan se en lejefilm, lige så mange gange du vil indenfor 48 timer fra at du bekræftede ordren. Hvis du for eksempel vælger at downloade filmen efter 24 timer, vil den forsvinde fra offline-listen 24 timer senere, eftersom tilgængeligheden udløber efter 48 timer.
  • Download købefilm
    Når det kommer til købefilm, så er de tilgængelige, indtil du vælger at fjerne dem fra offline-listen.

Sådan virker det:

1. For at downloade indhold går du ind på den valgte film eller serie og trykker på “Gem offline” (se billede 1).
  2. Du kan vælge at kun se det materiale, der er tilgængelig for downloade længst ned i menuen (se billede 2). I “Gemt offline” kan du se, hvor meget plads materialet vil fylde, samt download tiden (se billede 3).
  3. For at slette downloaded indhold, klik på “Redigér” (se billede). Efter det vælg dernæst “Fjern” på de titler som du gerne vil have slettet fra din enhed. Når du har slettet disse programmer, kan du stoppe at redigere ved at klikke på “Færdig“.

Generelt fylder en film mellem 2-3 gigabyte, mens et afsnit af en serie fylder mellem 700 megabyte til 2 gigabyte alt efter længde og størrelse af afsnittet.