Hvordan ser jeg Premier League kampene som ikke sendes live?

Grudet en aftale med Premier League, så har alle europæiske TV-stationer mulighed for at vise én livekamp ad gangen. I tilfælde af, at flere kampe spilles på samme tid, vil én af disse kampe blive vist live, mens kampene som ikke vises bliver sendt senere, når samtlige af dagens kampe fra Premier League er færdigspillede.

De udsendelser som sendes efterfølgende på denne måde finder du i vores oversigt på samtlige platforme som vi understøtter, pånær Xbox konsoller samt Smart TV’er af mærket LG og Panasonic. Her kan du læse mere om vores genudsendelsesfunktion: Spole tilbage og genudsendelser.

For mere information omkring Premier League, klik her.