Spole tilbage og genudsendelser

Gik du glip af et event igår og gerne vil se det efterfølgende?
PC/Mac, Samsung Smart TV, Android TV, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast og smartphones/tablets med Android/iOS kan du afspille tidligere udsendelser via vores oversigt. Eventet vil være tilgængeligt i 48 timer efter udsendelsens start. Klik på “Se igen” for at afspille det ønskede event. Hvis du ikke vil se udsendelsen fra starten, så trækker du bare markøren til et valgfrit sted på tidslinjen.

Spole tilbage
Hvis du ser på en udsendelse, som er live, har du mulighed for at spole tilbage til udsendelsens begyndelse. Denne funktion er tilgængelig på følgende platformer:

Computer (PC/Mac)
mobile platforme (tablet/smartphones med iOS/Android)
LG Smart TV*
Android TV
Xbox One*
Apple TV

* På Xbox One og LG Smart TV fjernes begivenhederne fra oversigten når udsendelserne er slut. Er du gået glip af starten på en udsendelse, og spoler udsendelsen tilbage til udsendelsesstarten, så vil du kunne se det hele fra start til slut. Du bliver derfor ikke smidt af hvis du allerede har startet streamet. Skulle du dog slukke for streamet, og derefter starte streamet igen når det ikke er live, så vil du ikke kunne se udsendelsen. Dette er fordi det ikke længere vil findes i sportsoversigten.

Når det kommer til NHL kan du se hele sæsonens kampe forskudt, når du selv ønsker – perfekt til dig som ikke altid har mulighed for at se kampene om natten. På nuværende tidspunkt tilbydes du adgang til NHL.TV via PC & MAC. For mere information omkring NHL.tv kan du klikke her.