Hvorfor får jeg en meddelelse om at to streams allerede vises på Viaplay?

Din konto hos Viaplay er personligt, og på nuværende tidspunkt har du muligheden for at afspille op til to forskellige streams samtidigt, uanset om du ser serier, film eller sportsudsendelser. Dette betyder at hvis du har to streams igang, og forsøger at starte et tredje, vil du få meddelelsen, som beder dig stoppe et af de igangværende først.

Hvis du fortsat får meddelelsen efter du har stoppet et af de to igangværende streams, anbefaler vi dig at logge ud og logge ind igen på din enhed. Prøv herefter at starte streamet med det du vil se igen.