Information om Chrome-browseren på PC og Mac

I webbrowseren Google Chrome benytter vi en pre-installeret afspiller i form af HTML5, hvilket indebærer at du ikke behøver downloade et eksternt plugin-program for at afspille vores indhold.

I forhold til vores tidligere afspiller(Microsoft Silverlight), så sender vi vores sportsindhold i 50 FPS (billeder i sekundet), istedet for 25 FPS, som vi ellers har kørt med som standard. Dette skaber et mere flydende billede, og kommer til at give det ekstra for en endnu bedre oplevelse, specielt når det kommer til fartfyldte sports-events med hurtige bevægelser.

Det er muligt at bruge vores HTML5-afspiller på PC, MAC og Linux. Det er også værd at bemærke at afspilning via Chromecast sker ved hjælp af denne afspiller.