Jeg har fået en rabatkode til en Viaplay pakke. Hvordan indløser jeg koden?

Hvis du har modtaget en kampagnekode til nogen af vores Viaplay pakker, så har du muligheden for at indløse koden i kassen ved bestillingen. Du skal være opmærksom på, at en sådan kampagnekode er rettet mod nye kunder, så hvis du allerede har et aktivt abonnement, så kan du ikke indløse rabatten.

Sådan her gør du for at indløse din kode:

1. Gå ind på pakkesiden og vælg det abonnementet som rabatten gælder.
  2. På den næste side til højre, kan du finde en blå tekst hvor der står ‘Jeg har en rabatkode’. Tryk på den blå tekst og skriv din rabatkode i det felt som åbner sig. Derefter trykker du på knappen ‘Benyt Kode’ under feltet.
  3. På venstre side skriver du ind den information som efterspørges og trykker derefter på knappen ‘Opret Konto’. Herefter sendes du til den sidste side.
  4. Her skal du indtaste det kreditkort, som du vil knytte til kontoen. Du kan vælge mellem ‘Dankort/Visa -Dankort’ eller ‘Visa /Mastercard / Visa Electron’. Da Viaplay løber på månedsbasis, så behøver systemet vide at der findes et gyldigt betalingsmiddel knyttet til abonnementet. Hvis du ikke vil fortsætte med Viaplay efter kampagnen, så kan du sige op pakken på vores hjemmeside ‘Viaplay.DK’, under din ‘Kontooversigt’ og ‘Håndter Pakke’. Inden at du afsluttet betalingen, så beder vi dig tjekke en ekstra gang at din kampagnekode er registreret.