Jeg har glemt min adgangskode til Viaplay

Hvis du har glemt din adgangskode til Viaplay, kan du let bestille et nyt via vores side fra en computer. Hold musen over Log ind oppe i højre hjørne på siden og tryk på Har du glemt dit password?

Capture dk

På den næste side indtaster du din anvendte mail-adresse, altså den du logger ind med, og trykker på Send mail med instruktioner. Du vil inden for kort tid modtage en e-mail fra os. Du vil modtage mailen fra noreply@viaplay.dk. Hvis den ikke dukker op i din indbakke, så tag et kig i din spammappe eller prøv igen. Når du har åbnet mailen, trykker du på knappen Skift password eller følger det oplyste link.

password dk

På den fremkomne side har du mulighed for at indtaste en ny adgangskode. Når du har bekræftet den, skal du trykke på Skift password. Bemærk at din adgangskode skal være mindst otte tegn langt. Nu er det bare at logge ind med din nye adgangskode!