Kan jeg bruge Viaplay i udlandet?

Du har i dag mulighed for at anvende Viaplay i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udbuddet i de forskellige lande varierer afhængigt af rettighederne i det enkelte land.

Ved anvendelse af smartphones og tablets med iOS (Apple) eller Android behøver du som kunde ikke at foretage dig noget, når du rejser til en af de understøttede lande. Viaplay-app’en tilpasser sig nemlig automatisk til din placering.

Hvis du anvender en computer, er det meget vigtigt, at du anvender det pågældende lands egen side, for at kunne se indhold på Viaplay. Se links til siderne herunder:

viaplay.dk (Danmark)

viaplay.se (Sverige)

viaplay.no (Norge)

viaplay.fi (Finland)

Du kan sagtens logge ind med din sædvanlige oplysninger på disse sider – Og du får adgang til et udbud, der tilsvarer det, du har på din danske konto.

På smartphones og tablets (iOS & Android) tilbyder vi desuden en Offline-funktion. Denne gør det muligt at hente indhold til dine enheder, og nyde det uden for de understøttede lande. Du kan finde mere information om Offline-funktionen i vores Help Center på en af disse artikler:

Hvordan ser jeg offline indhold på min Android enhed?
Sådan ser du indhold offline på din iPhone / iPad