Kan jeg indstille en PIN-kode for leje- og købefilm?

spaerring-af-kob-dk

Nu findes muligheden for at indsætte en PIN-kode som aktiveres på alle dine Viaplay-enheder hvor vi tilbyder Store.

Funktionen finder du når du er logget ind på vores hjemmeside. Hold først musen over dit navn oppe i det højre hjørne. I menuen, der ruller ned, vælger du Kontooversigt og derefter Forældrekontrol. Her kan du vælge aldersgrænse eller blot spærre køb. Alle købe- og lejefilm spærres også hvis du har valgt en aldersgrænse. Opprette en 4-cifret kode og indstiller den ønskede børnelås. Koden skal derefter skrives ind i forbindelse med bestillinger af leje- eller købefil i Store.

Hvis du tidligere har en aldersgrænse indstillet, så bliver Købslåsen aktiveret automatisk, uanset hvilken aldersgrænse du har valgt. PIN-koden for Købslåsen er da den samme som du tidligere har valgt for aldersgrænsen.

Vi ved at den yngre publik hellere end gerne trykker på alle sjove knapper de kommer i nærheden af, ikke mindst på fjernkontrollen. Ved at aktivere Købslåsen slipper du derfor uønskede omkostninger, og vi kan sikre at købet bliver gjort af en voksen. Købslåsen gælder også ved køb af Pay-Per-View (f.eks. fighting events).

Har du glemt din PIN-kode? Ingen problemer, du skal bare trykke Har du glemt koden? og oprette en ny.