Kan jeg skifte talesproget på film?

Du har mulighed, for at skifte mellem alternative talesprog på nogle af vores filmer i kategorierne børn- og familiefilm. Funktionen bliver kun anvendt kontinuerligt.

Hvilke lydspor som er tilgængelige, står på filmens titelside.

vaelg-sprog

Når du har startet filmen, kan du vælge det ønskede sprog i afspilleren.

Til at starte med er dansk forhåndsvalgt. Dette gælder desuden film, som du tidligere har ændret sprog på, fx. fra Fortsæt med at se-listen.

Vi arbejder også på at implementere denne funktion på så mange platforme som muligt. På enheder hvor vi ikke tilbyder flere talesprog, afspilles filmene på dansk. Se gerne information omkring platforme, længere nede.

Nedenfor kan du se hvilke platforme det er muligt at ændre sproget på:

Chromecast
Playstation 3 og 4
Android
Apple TV
iOS
PC
Samsung Smart TV 2012 – 2014
LG Smart TV
Android TV

Kommende platforme:

Samsung 2012-2016

Skal du have adgang til dine film offline? Klik her for mere information.