Kan man leje film på iPhone og iPad?

Det er ikke muligt at leje film direkte gennem vores app på iPhones og iPads, men det er muligt at afspille en film, hvis du lejer og stjernemærker den på en computer først.

Når det er gjort, kan du finde filmen under menupunktet stjernemærket på appen, i menuen.

Der er få film, som vi ikke har rettighederne til at afspille i Viaplay appen til iOS enheder. Du kan tjekke om filmen kan afspilles inden du lejer den, ved at stjernemærke den gennem en computer (uden at leje den), også gå ind på Stjernemærket på appen. Hvis der er et ’’forbudt’’ tegn over billedet på filmen, er det ikke muligt at afspille den.