Kom i gang med Viaplay

For at komme i gang med Viaplay, skal du starte med at oprette en bruger og vælge en pakke. Dette gør du enkelt og let på vores side: Viaplay.dkHvis du ønsker at vide lidt mere om oprettelsen, kan du læse med herunder. Hvis du er kunde hos Viasat eller Waoo, har du muligvis indhold på Viaplay inkluderet i din TV-pakke. I så fald kan du tage et kig på vores artikel om registrering for Viasat-kunder.

Når du får åbnet vores startside i din internet-browser, trykker du på Prøv Viaplay. Efterfølgende vælger du hvilken pakke, du ønsker. Til venstre har du serie- og filmpakken og til højre finder du sportspakken. Tryk på Dette får du eller Vores sportsrettigheder for at læse mere om de respektive pakker. Når du har besluttet dig, trykker du på den grønne knap under pakken for at bestille. Hvis du kun ønsker at gøre brug af Viaplay Store, kan du oprette en bruger uden abonnement her.

Når du har valgt din pakke, kommer du videre til registreringssiden. Udfyld oplysningerne og tryk på Opret konto. Hvis du har fået en rabatkode, så kan du angive den ruden oppe til højre på siden. Glem ikke at trykke på Benyt for at pålægge rabatten. Nu er det bare at udfylde betalingsoplysningerne og trykke Bekræft.

Hvis du ønsker at vide, hvilke enheder du kan anvende Viaplay på, så kan du se en oversigt her.
Har du brug for mere specifik information omkring Viaplay på dine enheder, kan du se vores ofte stillede spørgsmål vedrørende platforme her.