Lejefilm på Viaplay

I Viaplay Store har du adgang til et stort udvalg af film, som ikke indgår i vores officielle filmbibliotek på grund af rettigheder. Tag gerne et kig på videoen ovenfor, som forklarer hvordan det fungerer.

Disse film kan ses når du selv ønsker for en pris mellem 29kr til 49kr per film. Man skal huske at lejefilmen vil være tilgængelig i 48 timer efter du har bekræftet købet. I disse 48 timer har du mulighed for, at se filmen lige så mange gange du vil!

For at leje filmen behøver du ikke at have noget aktivt abonnement – det er derfor muligt at bare have en brugerkonto og leje film, når det ønskes. Betalingen for filmen sker direkte på dit indtastede kredit- eller bankkort. Har du en rabatkode, så skal du først indløse denne via en computer.  Læs mere her.

Når du bekræfter købet starter filmen med det samme. Vil du se filmen på et senere tidspunkt trykker du blot på “Lej for x kr” igen, du vil selvfølgelig ikke blive debiteret endnu en gang under din 48 timers lejeperiode.

Hvis du benytter dig af et Apple produkt, skal du manuelt stjernemærke filmen, for at den skal dukke op, da vi endnu ikke tilbyder Viaplay Store på disse platforme.

Kvitteringer findes under Kontooversigt, som findes under dit navn øverst til højre, når du er logget via en computer. Herinde findes feltet Købshistorik, og her har du mulighed for at downloade disse kvitteringer i PDF-format.