Se den notoriske fight mellem Mayweather og McGregor her på Viaplay

Både Floyd Mayweather og Conor McGregor kendetegnes af deres storslået attitude og der er efterhånden ikke mange, som endnu ikke har hørt om braget mellem de to giganter. Du ser den meget omtalte fight her på Viaplay natten til søndag 27. august.

Eventet udbydes udelukket som Pay-Per-View (PPV) og koster 499 kroner. PPV-event er eksklusive og kan af rettighedsårsager ikke inkluderes i vores ordinære pakkeløsninger. Klik her for at læse mere om PPV.

Du kan kun købe gallen via vores hjemmeside på en computer – klik her for at bestille. Vær venligst opmærksom på at dette Pay-Per-View event kun kan ses på en stream/enhed samtidig. Når du har genneført købet kan du se eventet på din favorit enhed, ved at logge ind med dit brugernavn og kodeord. Se hvilke enheder vi understøtter her.

Vigtigt: På Apple-tv, iPhone, iPad og Xbox mangler PPV-eventet i sportssektionen, derfor skal du stjernemærke kampen på din computer når du har gennemført købet, så dukker det også op på din stjernemærketliste på disse enheder. Vil du læse mere om stjernemarkering kan du klikke her. Eventet vil være tilgængeligt i op til 48 timer fra udsendelsens start. Vil du læse mere om reprise-sendinger, kan du klikke her.

Detaljer så som kommentatorer vil komme senere. Denne artikel bliver opdateret løbende med mere information.