Multitask med Viaplay

På nyere iPads med iOS-version 9 eller nyere er det muligt at minimere video-vinduet for at være i stand til at multitaske, både når du navigerer i Viaplay appen og udenfor denne. Hvis du for eksempel vil sende en e-mail eller en besked, behøver du ikke længere at pause underholdningen, men du kan fortsætte afspilningen ved hjælp af denne funktion.

Ønsker du ikke at fortsætte med at se, når du afslutter appen, kan du selvfølgelig slå funktionen fra. Når man slår den fra bliver funktionen inaktiv i samtlige apps, som understøtter billede-i-billede, men du kan nemt slå funktionen til igen, når du vil. Sådan her slår du multitasking fra:

1. Gå til startskærmen og vælg Indstillinger
  2. Vælg Generelt
  3. Vælg Multitasking
  4. Skift vedvarende afspilning fra på til af

Hvis du ønsker at starte billede-i-billede, når du navigere i appen, skal du trykke på ikonet i nederste højre hjørne. Hvis du afslutter appen og har multitasking på, kan du gå tilbage i appen og fortsætte med at se der (1). Du kan endda holde pause (2) og stoppe afspilningen (3).

pip danska