Pay-Per-View Champions League

Tidligere har vi tilbudt, at købe enkeltstående Champions League kampe, det vil sige Pay-Per-View. Da der har været vældig lav efterspørgsel på dette, kommer vi fremover ikke til at tilbyde denne mulighed. For at kunne se kommende Champions League kampe, behøver du en sportspakke. Fra 269 kr. kan du se samtlige Champions League kampe, men også en masse andet sport, under en måneds tid. Vi har ingen bindingstid på vores pakker, dette gør at du selv kan vælge hvor mange måneder din pakke skal være aktiv. For håndtering af din konto, kan du læse her.