Pay-Per-View på Viaplay

Gennem Pay-Per-View kan vi tilbyde eksklusive sportsarrangementer som et supplement til vores normale udbud af sport. Dette indebærer at du som kunde kun betaler for dette specifikke arrangement, så du behøver ikke have pakken Viaplay Sport for at kunne få adgang.

Selve købet kan gøres af både eksisterende og nye kunder, og du binder dig ikke til noget abonnement. Præcist hvad som indgår i købet vil variere for hvert arrangement. Information omkring arrangementet samt pris findes på arrangementets side, som du finder i vores oversigt.

Hvordan bestiller jeg et event?
Er du registreret som bruger på Viaplay, logger du ind på siden og går til vores sportskema. Klik på eventet for at bestille det. Hvis du ikke tidligere, har haft en brugerkonto, kan du starte en ved at klikke her. Indtast dine oplysninger på siden, og klik på knappen ”opret konto”.

tomt användarkonto DK

Gå derefter til Sportssektionen, for at finde eventet. Vores sportsskema opdateres läbende, så hold gerne øje med siden, hvis ikke det er dukket op endnu.

sport-dk

Når du har fundet eventet, klikker du på det for at komme videre med bestillingen. Her vil du skulle indtaste ønskest betalingsmåde og derefter skal du blot godkende købet. Når det er gjort, er det bare med at gå ind på eventet, når streamet starter.