Prisændring af serie- og filmpakke

Hvornår sker prisændringen?
Den 20 september 2017 hæves priserne for Viaplay serier og film pakken med 10:-. Den nye pris bliver 99:- per måned. Du som allerede er kunde hos os, har modtaget en email med de aktuelle informationer.

Hvorfor hæver I prisen?
I løbet af året har vi tilføjet rekordmange serier og film af høj kaliber og tilbyder nu et endnu større udbud end nogensinde. For at bibeholde det høje niveau af store og velkendte titler, hæver vi prisen på vores serie- og filmpakke. Vi har også satset på vores Viaplay Originals som er serier, vi selv producerer. I efteråret 2017 og foråret 2018 slipper vi bl.a. ALEX; Advokaten, en ny sæson af Okkuperet løs og fra tidligere findes Swedish Dicks, Veni Vidi Vici og børneserien Peppy Pals.

Påvirkes jeg som Viasat kunde?
Nej. Viaplay er inkluderet i dit Viasat-abonnement og du påvirkes derfor ikke af ændringen.

Kommer I at hæve priserne på jeres sportspakker?
På nuværende tidspunkt har vi ingen planer om at hæve prisen på sportspakkerne.

Hvordan gør jeg ændringer med mit abonnement?
Log ind på hjemmesiden viaplay.dk. Før musen over dit navn oppe i højre hjørne og vælg ‘Kontooversigt’ fra menuen som kommer frem.

Serier og filmer du kan se frem til i efteråret:

• Outlander sæson 1-3.
  • The Blacklist sæson 1-4. Sæson 5 starter 28/9.
  • Grey’s Anatomy sæson 1-13, premiär 15/10.
  • Arrival premiere 22/9.
  • Vaiana premiere 29/9.
  • Passengers premiere 20/10.