Aktivér din rabatkode

Har du fået en rabatkode til f.eks. en lejefilm eller en Viaplay-pakke? Nedenunder finder du mere info om hvordan du aktiverer dit tilbud – både som ny og eksisterende kunde!

Abonnement

Har du fået en rabatkode til et Viaplay-abonnement? Gå til Viaplay.dk/redeem via en webbrowser (på en computer/mobil/tablet) for at aktivere tilbuddet.

Fyld i koden i feltet og tryk Fortsæt. Fyld i mailadressen som du vil anvende koden på. Er du en ny kunde, skal du skabe en konto ved aktivering af koden. Følg trinene, tilføj betalingsmetoden og husk at dobbelttjekke om beløbet er korrekt, inden du bekræfter købet. Som eksisterende kunde, bliver du bedt om at logge ind på din konto, hvis der er en bruger på mailadressen. Følg trinene og aktiver tilbuddet.

Lejefilm

Har du fået en rabatkode til en lejefilm? Så kan du leje en film fra vores Lej & køb sektion helt gratis og se den lige så mange gange du vil i 48 timer.

Har du allerede en Viaplay konto?
Hvis ja) Log ind på Viaplay, tryk på Lej & Køb og vælg den film du vil leje. Sørg for at du vælger Lej for x kr (og ikke Køb for x kr). I bekræftelsesboksen finder du et felt, hvor du kan indtaste din kode (med store bogstaver). Klik på Anvend og nyd filmen!

Hvis nej) Skab en konto her og tilføj en betalingsmetode. En betalingsmetode skal altid forbindes ved køb, selv når du har en værdikode. Dette skyldes studiorettigheder og for at kontrollere at du er over 18 år. Bemærk, at der ikke kræves nogen pakke for at bruge Lej og køb sektionen. Følg derefter trinnene ovenfor.

3 for 1 tilbud

Har du fået et tilbud via mail om 3 måneder til prisen af 1? For at aktivere tilbuddet, tryk på knappen du fik i mailen (Køb Viaplay). Bemærk at tilbuddet kun fungerer på mailadressen du modtog mailen på.

Rabatten kunne ikke fratrækkes?
Er du logget ind på den samme mailadresse, som du har modtaget tilbuddet på?

Hvis ja) Prøv at gennemføre købet igen. Sørg for at du har en gyldig betalingsmetode på kontoen.

• Bemærk venligst, at dit kort muligvis har en begrænsning på internetkøb, kontakt banken / udstederen for at annullere låsningen – eller gør det selv gennem din internetbank.
  • Hvis du forsøger at gennemføre betalingen fra en mobil enhed, prøv i stedet at anvende en computer. Hvis du allerede anvender en computer, prøv i en anden webbrowser eller i et inkognitovindue.

Hvis nej) Gå ind på viaplay.dk og log ud, log derefter ind igen med den samme mailadresse, som du modtog mailen på. Klik på linket igen, og prøv at aktivere tilbuddet.