Rabatten kunne ikke foretages

Har du problemer med din rabatkode? Her er nogle tips og tricks du kan prøve.

Abonnement

1. Sikre dig at du har valgt den korrekte pakke i købsfeltet, læs mere her.
  2. Anvender du en mobil enhed for at indløse din rabatkode? Prøv at gøre det på en computer istedet.
  3. Oplever du problemer via en browser, kan du prøve en anden, vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox.
  4. Får du en meddelse om regionsblokering? Det kan være du ikke befinder dig i et land hvor koden gælder til, eller at din IP adresse ikke er lokaliseret i Danmark, er dette tilfældet læs mere her.
  5. Er du eksisterende kunde eller har du tidligere været kunde? Sikrer dig at rabatkoden gælder for eksisterende kunder, da nogle koder kun gælder for nye kunder.

Lejefilm

1. Er du i tvivl hvordan man gør, læs mere her.
  2. Anvender du en mobil enhed for indløse koden? Prøv via en computer istedet.
  3. Sikrer dig at du har valgt en lejefilm og ikke en købefilm, du finder filmene i vores Store. Læg mærke til priesn, købefilm koster mellem 99-169 kr, og der vil i titlen stå “Filmens Navn (køb)”
  4. Oplever du problemer via en browser, kan du med fordel prøve en anden. Vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox.
  5. Du skal være opmærksom på at du skal have et betalingskort registreret på din konto for at købet vil gå igennem. Du vil ikke blive debiteret for købet når du har en rabatkode.