Sådan ser du indhold offline på din iPhone / iPad

Vil du vide hvordan du downloader materiale til en Android enhed så klik her istedet.

Til telefoner og tablets tilbyder vi en offline-funktion, der gør det muligt at se udvalgte serier og film, mens man er på farten og for eksempel ikke har internetforbindelse. Det downloadede indhold vil blive gemt på din enheds interne hukommelse, og kan af rettighedsmæssige årsager ikke gemmes på et hukommelseskort.

Hvis du ønsker at downloade en leje- eller købefilm skal du først bestille og stjernemarkere filmen på vores hjemmeside. Grunden til dette er, at vi i øjeblikket ikke tilbyder Køb-i-App på iOS enheder. Når du stjernemarkerer filmen på hjemmesiden, vil den dukke op under stjernemærket-listen i appen, og her kan du vælge at downloade indholdet til enheden.

• Download serier og film fra vores abonnementsindhold
    Indholdet er tilgængeligt i 30 dage fra download-tidspunktet.
  • Download lejefilm
    Du kan se en lejefilm, lige så mange gange du vil indenfor 48 timer fra at du bekræftede ordren. Hvis du for eksempel vælger at downloade filmen efter 24 timer, vil den forsvinde fra offline-listen 24 timer senere, eftersom tilgængeligheden udløber efter 48 timer.
  • Download købefilm
    Når det kommer til købefilm, så er de tilgængelige, indtil du vælger at fjerne dem fra offline-listen.

Sådan virker det:

1. For at downloade indhold går du ind på den valgte film eller serie og trykker på “Gem offline”.
  2. Du kan vælge at kun se det materiale, der er tilgængelig for downloade længst ned i menuen.
  3. I “Gemt offline” kan du se, hvor meget plads materialet vil fylde, samt download tiden.
  4. For at slette et færdigt eller igangværende download, skal du klikke på “Rediger” øverst til højre. Vælg derefter fjern.

Generelt fylder en film mellem 2-3 gigabyte, mens et afsnit af en serie fylder mellem 700 megabyte til 2 gigabyte alt efter længde og størrelse af afsnittet.