Information om Sport Day Pass

Frås i Live Sport i 24 timer. Nu tilbyder vi dig muligheden for at få adgang til samtlige sportstransmissioner i vores sportsoversigt i 24 timer med Sport Day Pass. Når du har gennemført bestillingen, kan du straks gå i gang med underholdningen, både live og replays.

Dine 24 timer starter så snart du har bekræftet din ordre. Tidsstempel findes på din kvittering, som du kan finde under ”Kontooversigt” – ”Købshistorik”, når du er logget ind på hjemmesiden Viaplay.dk.

På nuværende tidspunkt vil prisen være 159 kroner. Hvis prisen skulle blive ændret i fremtiden, vil vi give besked om det 14 dage før tid. Vær opmærksom på købet skal foregå på vores hjemmeside gennem en computer, men derefter kan du benytte tjenesten på vores øvrige platforme. For et overblik af hvilke enheder vi understøtter, klik her. <-

Har du tjekket vores sportsoversigt endnu? Måske findes der allerede nu en række begivenheder, som interesserer dig? Bestil dit Sports Day Pass her.