Tips og tricks for forældre med Viaplay

Vi har talt med forældre for bedre at forstå, hvad der kræves af os som streamingtjeneste, når barnet er i fokus. For os, som for jer, er det vigtigt, at det føles trygt at lade barnet bruge Viaplay, og at det børneindhold, som vi udbyder, er godt og pædagogisk og følger med, når dit barn udvikler sig.

Det er vores håb, at Viaplay vil kunne hjælpe dig i hverdagsrutinerne, da der nok er andre end os, som gerne tager imod hjælp under den pressede morgenrutine, den der halve time inden maden står på bordet og for at få ro på bagsædet på bilturen.

Vi vil benytte os af muligheden for at give dig nogle tips og tricks til godt og passende indhold, hvordan du kan indstille mobiler og tablets, når Viaplay anvendes, og hvordan du kan hjælpe, så barnet altid havner det rigtige sted i tjenesten fra starten. Vi lover, at det kan betale sig at læse videre!

Tjek de smarte funktioner ved at klikke på linkene nedenfor:
Viaplay-appens egen smarte funktioner for dig og børnene
Funktioner man kan bruge sammen med Viaplay-appen på iPhone eller iPad
Androids egne funktioner som kan anvendes sammen med Viaplay-appen

bild från mail DK