Hvad er forskellen mellem Viaplay og Viafree?

Hvad er Viafree?
Viafree er en nylanceret streaming tjeneste, som tilbyder serier fra TV3. Udover det, så er der også indhold fra MTV og Comedy Central, såvel som Viafree ekslusivt materiale.

Hvad er forskellen fra Viaplay?
Til forskel fra Viaplay er Viafree en reklamefinansieret streamingtjeneste, som derfor er gratis for brugere. Men vil du se sport, film og ekslusive Viaplay serier, så er det stadigvæk Viaplay som gælder.

Hvor finder jeg Viafree?
Tjenesten er tilgængelig på viafree.dk. Du kan også downloade Viafree-appen til din iOS- eller Android-enhed.