Hvad er forskellen mellem Viaplay og Viafree?

Hvad er Viafree?
Viafree er en nylanceret streaming tjeneste, som tilbyder serier fra TV3. Udover det, så er der også indhold fra MTV og Comedy Central, såvel som Viafree ekslusivt materiale.

Hvad er forskellen fra Viaplay?
Til forskel fra Viaplay er Viafree en reklamefinansieret streamingtjeneste, som derfor er gratis for brugere. Men vil du se sport, film og ekslusive Viaplay serier, så er det stadigvæk Viaplay som gælder.

Hvor finder jeg Viafree?
Tjenesten er tilgængelig på viafree.dk. Du kan også downloade Viafree-appen til din iOS- eller Android-enhed.

Behøver jeg at logge ind på Viafree for at se indholdet?
Nej, men ved at være logget ind kan Viafree forbedre din oplevelse. Du får blandt andet adgang til funktionen Se videre og går ikke glip af nye afsnit af de serier, som du følger. Ved at være logget ind får du også tilpasset anbefalinger af indholdet baseret på hvad du plejer at kigge på. Har du desuden en Viaplay-konto kan du logge ind med samme brugeroplysninger på Viafree, og vice versa.