Viaplay-appens egen smarte funktioner for dig og børnene

Gør ”Børn” til din startside
For at dit barn lettere skal komme til børneindholdet fra starten af, kan du lave Børne-afdelingen til din startside på de enheder, som dit barn oftest anvender. Gå til Indstillinger på din tablet eller smartphone og vælg din startside, som derefter vil vises hver gang du starter appen.

IMG_0272

Forældrekontrol i Viaplay-appen
Ved hjælp af en 4-cifret kode kan du forhindre dit barn i at kigge på noget, som ikke er egnet for børn. Gå til viaplay.dk på din computer, gå til Kontooversigt og vælg Forældrekontrol. Vælg en 4-cifret kode og indstil en aldersgrænse på enten 7, 12, 15 eller 18 år. Hver gang dit barn forsøger at afspille noget, som ikke er tilpasset alderen, skal PIN-koden tastes ind.

Udover dette kan man gennem iOS- og Androids egne indstillinger lave et par snedige tricks. Klik her for tips og tricks for iPhone/iPad og her for Android.