Viaplays Fighting-pakke

Hvilket indhold er inkluderet i Fightingpakken?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG og en lang række andre rettigheder indenfor kampsport. Du får også adgang til over 100 timers dokumentarfilm og serier om fighting. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan finder man det indhold, som er inkluderet i pakken?
Gå til sportsoversigten og vælg kategorien “Viaplay Fighting“. Her finder du en oversigt over serier og dokumentarer som indgår i din pakke.

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Brugere som har Viaplay Sport eller Viaplay Total, vil indtil videre have adgang til Fighting. Vi vil gøre dig opmærksom på eventuelle forandringer mindst 30 dage før. Dig som kun har Viaplay Fighting, kan også vælge Serier og Film for +89 kr. ekstra om måneden.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Dig der har Viaplay Sport, Total eller Fighting pakken har følgende event at se frem til:

19 august Machado vs Morales    (Protocol Boxing)
23 august Payano vs Santiago    (Premier Boxing Champions)
24 august Fight Nights Global 72: Engibaryan vs Hill    (Fight Nights Global)
25 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
26 august Derevyanchenko vs Johnson    (Premier Boxing Champions)
26 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
26 august Olavinlinna Fight Night    (Dominus Boxing Group)
27 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
28 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
29 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
31 august AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
1 september AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
2 september AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
2 september UFC Fight Night: Volkov vs Struve    (UFC)
9 september Lerena vs Kalenga    (Protocol Boxing)
9 september Usyk vs Huck    (World Boxing Super Series)
10 september UFC 215: Johnson vs Borg    (UFC)
16 september Saunders vs Monroe Jr    (Protocol Boxing)
16 september Smith vs Skoglund    (World Boxing Super Series)
17 september UFC Fight Night: Rockhold vs Branch    (UFC)

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt:  http://viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.

Få Viaplay Fighting HER.

Følg stjerner som Conor McGregor og Nicholas Dalby her på Viaplay!