Vigtig information om Viaplay på Xbox 360

Fra den 21 September kan du ikke længere benytte Viaplay-appen på din Xbox 360, da det ikke længere er muligt for os at opdatere og vedligeholde Viaplay-appen på konsolen. Vores ambition er at tilbyde vores tjeneste på platforme og enheder, hvor vi kan garantere, at Viaplay fungerer som det skal.

Vores tjeneste er tilgængelig på en række forskellige platforme, og du kan blandt andet bruge Viaplay med Xbox OneSmart-TVAndroid TVApple TV eller Google Chromecast for at få en oplevelse, der svarer til den, du har på din skærm i dag.

For komplet enhedsliste, klik her.