Vigtig information til norske brugere, som følger Premier League

For at kunne se Premier League kræves det, at du er bosat i Danmark, samt har et dansk Viaplay abonnement. For at kunne sikre, at du har fast bopæl i Danmark, skal du være registereret med et dansk kredit kort. Dette betyder, at du ikke kan følge Premier League når du befinder dig i Danmark, hvis du har et norsk Viaplay abonnement eller betaler med et norsk kredit kort.

Da nogle af vores sportsrettigheder er eksklusive for det danske marked, er vi nød til at sikre os, at du er bosat i Danmark for at kunne få adgang til det indhold, som ikke findes tilgængeligt i Norge.

Hvis du er berørt af dette, men bor i Danmark og har adgang til et dansk kreditkort, bedes du kontakte kundeservice.

For yderligere information om vores Premier League rettigheder, klik her.