3F Superligaen og flere andre arrangementer aflyst

Grundet omstændighederne ved spredningen af Corona-virus er flere arrangementer aflyst eller udsat over hele verdenen. Dette er selvfølgelig beklageligt, men vi respekterer dette og sætter sikkerheden først. Alt sport, som ikke påvirkes af dette, vil fortsat blive vist på Viaplay.

Superligaen
På grund af spredningen af Coronavirus, så vil Superligaen tage en pause. Alle kampe, som var skemalagt de næste 14 dage, er blevet rykket. Dette påvirker således 3F Superligaen og NordicBet Ligaen.

Dette gælder alle kampe mellem d. 12.-26. marts. Lige nu er det ikke bekræftet, hvornår kampene rykkes til. Læs en officiel udtalelse fra Superligaen her: http://www.superliga.dk/artikel/3f-superliga-lukker-ned-i-uger

Udover fodbold, så påvirker dette en hel del kampe fra ligaer og events, såsom Champions League, Six Nations (både damer og herrer), European Tour, Skating World Championships, F1 og eSuperliga mm.

Hold øje med vores sportsoversigt for at se hvad der fortsat vises. Vi kommer til at opdatere oversigten løbende. Vær opmærksom på, at flere events forløber uden tilskuere.