Ændre indstillinger for undertekster på Xbox One

For at slå underteksterne fra/til ændre udseendet på underteksterne i Viaplay applikationen kan du justere indstillingerne for underteksterne på konsolen. Du gør det på følgende måde:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Alle indstillinger
  4. Vælg Undertekster under Øget tilgængelighed

Her kan du vælge at slå underteksterne fra eller til på din konsol. Du har også mulughed for at anpasse udseendet på underteksterne, så de passer dig. Du kan blandt andet ændre tekstfarven og størrelsen samt baggrundsfarven.