Afspilningen buffer

Hvis du oplever at afspilningen buffer og/eller at afspilningen stopper spontant, findes der hovedsageligt to årsager til dette.

Først og fremmest at ens internethastighed er tilstrækkelig og stabil. Dette kan du fx kontrollere på Speedtest – For HD-indhold anbefaler vi mindst 10Mbit/s og for SD-indhold mindst 3Mbit/s.

Prøv også meget gerne at genstarte din router. Hvis du anvender en trådløs internetforbindelse kan du også prøve med kabel i stede.

Læs om hvilken browsere vi anbefaler her.