Alt du behøver at vide – Khabib vs McGregor

Er du ligeså vild over fighten Khabib vs. McGregor, som vi er? Nedenfor finder du alt du behøver at vide, for at forberede dig inden eventet, og også følge eventet live. Vær opmærksom på, at artiklen opdateres med mere informationer jo nærmere vi er på gallaen.

Hvornår er gallaen?
Gallaen finder sted natten mellem d. 6. og d. 7. oktober i Las Vegas

Hvilket tidspunkt starter Khabib vs. McGregor?
Gallaen finder sted om natten, på grund af tidszoneforskel mellem USA og Danmark. Artiklen opdateres med mere præcist tidspunkter, ligeså snart det er bekræftet

Hvordan køber jeg fighten?
Så snart gallaen er åben for bestilning, finder du den under Viaplay.dk/PPV. Artiklen opdateres mere mere information, når vi er nærmere gallaen.

Kan jeg se fighten senere?
Hvis du køber adgang til eventet, kan du gense det i op til 48 timer efter sendingsstart.

På hvor mange enheder kan jeg se gallaen?
Du kan se gallaen på én enhed af gangen.

Hvad koster eventet?
Prisen på eventet er 499DKK.

Indgår prelims og maincard i eventet?
Ja, både prelims og maincard indgår i eventet.