Anbefalet internethastighed

Nedenfor er kravene til internet hastighed og anbefalinger til at afspille serier, film og live sport på Viaplay.

3,0 megabit per sekund – anbefales til SD-kvalitet
10,0 megabit per sekund – anbefales til HD-kvalitet

Det indhold vi har i HD-kvalitet, vil blive afspillet i 720p, hvis din internetforbindelse er hurtig nok.

Hvis din internethastighed lejlighedsvis falder, justeres kvaliteten ned på Viaplay. Dette gøres for at undgå at filmen buffer. For at undgå dette, er du nødt til at have en kontinuerlig download hastighed, svarende til ovenstående anbefalinger.

Mængden af data der anvendes ved streaming, afhænger af den pågældende kvalitet. Du kan se, hvor meget data de forskellige billedopløsninger kræver ved at tage et kig på artiklen Dataforbrug.

På PC, Mac og Android/iOS har du desuden mulighed for manuelt at justere, hvilken kvalitet der skal anvendes.

Hvis du anvender en computer:
Afspil den ønskede serie, film eller sportsudsendelse. Klik på de fire punkter i afspilleren og vælg den ønskede indstilling.

Hvis du anvender en Android/iOS enhed:
Klik på de tre streger oppe i venstre hjørne. Vælg Indstillinger i menuen. Her kan du vælge den ønskede billedkvalitet.